Mustáros karaj

4 fő részére

Nehézség:

könnyű

Beküldte:

hozzávalók

  • 1 kg kicsontozott karaj
  • bors
  • pirospaprika
  • petrezselyem
  • 3 evőkanál mustár
  • 1 fej vöröshagyma
  • 4 evőkanál olaj
  • 6 gerezd fokhagyma

Elkészítés

A húst sózzuk, borsozzuk, megszórjuk pirospaprikával, megkenjük mustárral, megszórjuk petrezselyemmel. A fokhagymákat megtisztítjuk, a húst megtűzdeljük vele. 4 percig pároljuk a mikróban a karikára vágott hagymát az olajjal. Majd tegyük a húst is az edénybe, és 35 percen keresztül sütjük. Félidőben megfordítjuk a húst.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.