Mustáros karaj
4 fő részére
Nehézség:
könnyű
hozzávalók
- 1 kg kicsontozott karaj
- só
- bors
- pirospaprika
- petrezselyem
- 3 evőkanál mustár
- 1 fej vöröshagyma
- 4 evőkanál olaj
- 6 gerezd fokhagyma
Elkészítés
A húst sózzuk, borsozzuk, megszórjuk pirospaprikával, megkenjük mustárral, megszórjuk petrezselyemmel. A fokhagymákat megtisztítjuk, a húst megtűzdeljük vele. 4 percig pároljuk a mikróban a karikára vágott hagymát az olajjal. Majd tegyük a húst is az edénybe, és 35 percen keresztül sütjük. Félidőben megfordítjuk a húst.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.